Lelkészbeiktatás – 2016. június 5.
DSCF5043_

Szeretettel ajánljuk megtekintésre a gyülekezetünk nagy eseményén készült fényképeket. Az érdeklődők számára lehetőséget biztosítunk az alkalmon készült felvétel megtekintésére is, melyre 2016. június 23-án, csütörtökön, 18 órától kerül sor a Gyülekezeti teremben. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! Legyen ezért a nagy dologért is a magasságos Istené minden dicsőség!

Read more
Tavaszi evangelizáció 2016. április 9. – szolgálattevő: dr. Molnár Róbert
051_

2016. április 9-én dr. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, volt országgyűlési képviselő szolgált gyülekezetünkben. Az alkalomra szép számmal gyülekeztünk egybe, a környékbeli településekről is sokan eljöttek. Isten hozzánk szóló üzenete János evangéliumának 9. részéből, a vakon született ember meggyógyításának történetén keresztül kereste a szívünket, és hívott megtérésre. Köszönet a mindenható Istennek ezért a napért, az üzenetért, […]

Read more
Az Úr közelében – tirek.hu
pic_dsc_0047

Gyülekezetünk beiktató ünnepi istentiszteletéről beszámoló olvasható egyházkerületünk hivatalos honlapján. A cikk  ide kattintva azonnal elérhető. Szeretettel ajánljuk kedves Olvasóink figyelmébe!

Read more